Duurzaamheid en Innovatie


Als familiebedrijf met dochters over de hele wereld neemt SHV duurzaamheid uitermate serieus. We hebben tenslotte maar één aarde om aan toekomstige generaties door te geven.

Duurzaamheid is voor ons meer dan besparing en recycling. Wij geloven dat we als echt duurzame onderneming tegelijkertijd vernieuwend bezig moeten zijn. Daar worden wij als bedrijf beter van, maar ook de samenleving en het milieu.

Sustainability + Innovation = Sustainovation is voor ons daarom de nieuwe, wereldwijde formule voor een verantwoorde, duurzame bedrijfsvoering.

Een duurzaam bedrijf opbouwen en doorgeven van generatie tot generatie, dat doet SHV al meer dan honderd jaar. En dat willen we blijven doen. Deze visie vatten we sinds kort voor al onze medewerkers wereldwijd samen in een simpel credo: Make It Last.

Make It Last staat voor consistentie, duurzaamheid en kwaliteit in alles wat we doen. Het staat ook voor ons geloof in de innovatieve kracht van onze mensen, en in de waarde die we toevoegen voor onze klanten en de wereld. Wat je hebt zo efficiënt mogelijk gebruiken, altijd kwaliteit leveren, de juiste mensen kiezen, nooit op je lauweren rusten en continu nadenken over je bestaansrecht. Make It Last. Het is een kraakheldere opdracht en tegelijkertijd een goed verhaal.

Sustainovation krijgt vorm binnen SHV via het Make It Last Manifest.

make it last logo