Met de auto


Bezoekadres

Rijnkade 1
3511 LC UTRECHT
Telephone +31 30 2338833


Routeplanner:Let op! De Catharijnesingel is afgesloten in de periode van donderdag 6 juli tot en met zondag 20 augustus. Het hoofdkantoor van SHV is dan alleen bereikbaar vanuit zuidelijke richting. Hieronder leest u welke afslag op de snelweg u het beste kunt nemen vanuit verschillende richtingen. Na het nemen van de afslag, kunt u uw navigatiesysteem volgen met ingevoerd adres ‘Mariaplaats 22’ in plaats van het gebruikelijke adres ‘Rijnkade 1’.

Wanneer u Utrecht nadert vanuit de richting van:

  • A2 vanuit Amsterdam, houd de A12 aan richting Houten en neem afrit 18, houd de Waterlinieweg aan en volg de rest van uw navigatiesysteem naar Mariaplaats 22.
  • A12 vanuit Rotterdam/Den Haag neem afrit 18, houd de Waterlinieweg aan en volg de rest van uw navigatiesysteem naar Mariaplaats 22.
  • A27 vanuit Hilversum neem afslag Rijnsweerd, houd de Waterlinieweg aan en volg de rest van uw navigatiesysteem naar Mariaplaats 22.
  • A27 vanuit Breda neem afslag Rijnsweerd, houd de Waterlinieweg aan en volg de rest van uw navigatiesysteem naar Mariaplaats 22.

Bij het bereiken van Mariaplaats 22, ziet u aan uw rechterhand de parkeergelegenheid voor bezoekers van SHV. Vóór het groene hek kunt u aanbellen. Onze receptie opent de hekken voor u. Bij uitrijden gaan de hekken vanzelf open.

Voor meer informatie over de meest actuele route kunt u ook bellen met het informatiecentrum van de gemeente: 030 286 96 50.