Activiteiten


SHV – wereldwijd actief

SHV heeft een grote verscheidenheid aan activiteiten over de hele wereld, van de distributie van consumptiegoederen en van technische installatie tot handel in technische apparatuur.

SHV Energy is 's werelds grootste distributeur van LPG. In ruim twintig landen in Europa, Azië en Zuid-Amerika wordt LPG in cilinders en in bulkvorm geleverd. Deze LPG, een relatief schone brandstof, wordt door miljoenen mensen in talloze toepassingen gebruikt. SHV Energy investeert ook in CO2-arme en oplossingen voor duurzame energie.

Makro verkoopt vanuit zelfbedieningsgroothandels in Zuid-Amerika voedingsmiddelen en non-food producten aan kleine tot middelgrote detailhandel- en horecaondernemingen en de zakelijke markt. De winkels bieden een keur aan verse lokale producten van topkwaliteit.

Mammoet verricht in opdracht van klanten wereldwijd hijs-, transport en bergingswerkzaamheden met behulp van de allernieuwste apparatuur. In de hele bedrijfstak gelden de hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen van Mammoet als benchmark.

ERIKS levert hoogwaardige werktuigbouwkundige componenten en daarop aansluitende diensten aan de procesindustrie en onderdelenfabricage. ERIKS heeft een toonaangevende marktpositie in Europa en de Verenigde Staten.

Nutreco heeft een leidende positie in de wereld van diervoeding en visvoer. Haar geavanceerde voeroplossingen zijn de basis voor het voedsel van miljoenen consumenten over de hele wereld. Kwaliteit, innovatie en duurzaamheid zijn verweven in onze bedrijfscultuur, van onderzoek en inkoop van grondstoffen tot producten en diensten voor veeteelt en aquacultuur.

Dyas investeert actief via joint ventures in de exploratie, ontwikkeling en productie van olie en gas, voornamelijk in Nederland en op de Noordzee.

NPM Capital verstrekt risicodragend vermogen aan vooral middelgrote ondernemingen in de Benelux. NPM Capital heeft, zo laat haar gevarieerde portefeuille zien, in de loop der jaren heel wat ondernemingen op een goede manier geholpen met de verbetering van hun operationele gang van zaken en het inspelen op kansen om verder te groeien.

Een volledig overzicht van alle dochterondernemingen vindt u hier.

De bedrijfsbrochure van SHV kunt u hier downloaden.